Általános hirdetmények

Közlemény szakszervezetek reprezentativitásának megállapításáról

A mellékletben található a Budapest Főváros X. Kerület kőbányai önkormányzat területén a helyi szinten működő szakszervezetek reprezentativitását megállapító bizottság közleménye.

Elindult a WEB Alapú Légiforgalmi Tájékoztató Elektronikus Rendszer

Örömmel értesültünk a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. kutatás-fejlesztési programjának új eleméről, a Web Alapú Légiforgalmi Tájékoztató Elektronikus Rendszer (a továbbiakban: WALTER) kidolgozásáról.

Tájékoztató a MÁV Zrt-hez kötődő lakások rezsicsökkentéséről víz- és csatornadíj esetén

A MÁV Zrt. tulajdonában, illetve kezelésében levő azon lakóingatlanok esetében - mely ingatlanok víz-és csatornaszolgáltatása a MÁV belső közüzemi hálózatán keresztül megoldott - a MÁV Zrt. az alábbiak szerint módosítja 2014. április 1-jéig visszamenőlegesen a víz- és csatornadíjat:

-  saját üzemeltetésű kútból kiemelt víz, és saját üzemeltetésű szennyvíztelep esetén a szolgáltatás egységára 10 %-al kerül csökkentésre,

- közműszolgáltatótól vásárolt, továbbszámlázott szolgáltatás esetén a továbbszolgáltatás díja 10 %-al kerül csökkentésre.

Az első, csökkentett díjakkal kiállított számlákat október hónapban kapták meg az érintett fogyasztók.

A tájékoztató a MÁV Zrt. hivatalos értesítése alapján került közlésre!

Lakossági tájékoztató a lakóépületek közös használatú tereinek tűzvédelmi szabályairól

A tájékoztató célja, hogy közérthetően és egyértelműen összefoglalja a lakóépületek közös használatú tereire (közlekedők, folyosók, lépcsőházak, gépjárműtárolók), valamint a lakáson belüli tárolásra vonatkozó tűzvédelmi szabályokat a hatékonyabb jogkövetés elősegítése érdekében.