VÉDŐOLTÁSSAL A FERTŐZŐ AGYHÁRTYAGYULLADÁS ÉS SZEPSZIS ELLEN

A Kőbányai Önkormányzat a 2023. évben is ingyenesen biztosítja a meningococcus baktérium által okozott fertőző agyhártyagyulladás és szepszis elleni négykomponensű védőoltást.

Az ingyenes védőoltásra 2023. évben az a kőbányai lakóhellyel rendelkező gyermek jogosult, aki a kérelem benyújtását megelőző évben, 2022-ben töltötte be a 10. életévét.

A védőoltás igénylése iránti kérelmet 2023. január 1-jétől február 15-éig lehet benyújtani postai úton a Kőbányai Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztály Szociális és Egészségügyi Osztálynak címezve az 1102 Budapest, Szent László tér 29. címre, személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpontjának (1102 Budapest, Állomás u. 26.) előterében elhelyezett gyűjtőládába vagy a hivatal@kobanya.hu e-mail címre.

Elektronikus azonosítással rendelkező személy az igénylést elektronikusan is benyújthatja az e-papírszolgáltatás igénybevételével a BP10KER hivatali kapu címen.

Bővebb információval, valamint a védőoltással kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdés esetén a Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában készséggel állunk rendelkezésükre telefonon a + 36 1 433 8332-es telefonszámon.


Kapcsolódó dokumentumok: