Tájékoztatás a Mádi utca Kada utca és a Bodza utca közötti szakaszának forgalom elől történő elzárásáról

A Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal megbízásából a Budapest Közút Zrt. által végzett Mádi utcai útpálya rekonstrukció során az útépítési munkák sikeres befejezése érdekében, 2021. október 25-étől a Kada utca és Bodza utca közötti szakasz közúti forgalom előli elzárása vált szükségessé.

A lezárás időtartama alatt a buszok terelve közlekedek. A 85-ös, a 85E, a 185-ös és a 909-es buszok az Örs vezér tere, illetve a Deák Ferenc tér felé nem érintik a Lavotta utca megállóhelyet, helyette a 95-ös busz Bajcsy-Zsilinszky Kórház megállójában állnak meg a Maglódi úton. A Kada utcánál a korábban megszokott megálló helyett a Kada utcában, a Mádi utca kereszteződése előtt kijelölt ideiglenes megállóhelyen állnak meg a buszok.

A Kőbányai Napsugár Bölcsőde és a Kőbányai Csodapók Óvoda gépjárművel történő megközelítésére a Kada köz felől van lehetőség.

A megváltozott forgalmi rend várhatóan három hétig lesz érvényben.

Kérjük, hogy közösségi közlekedéssel történő utazásuk megkezdését megelőzően tájékozódjanak a BKK honlapján vagy a futár applikáción!

A Budapest Közút Zrt. célja, hogy a Mádi utca érintett szakaszának lezárásával a teljes útépítés és az ahhoz kapcsolódó korlátozások ideje rövidüljön. A Budapest Közút Zrt. tisztelettel kéri a közlekedők megértését és türelmét.