Hírek a kerületből

Búcsúzunk
„Halott virágok, csendes fohászok.Nem hozhat békét a részvét.Kőtestű angyal néz fel az égre,arcán a bánat,kőszárnyak nem szállnak.” (Ossian)
Búcsúzunk
„Amikor túl nagy a csend, szinte idegesítő, akkor mindenki hiányzik. Ilyenkor folyton egy mondatot ismételgetek magamban. Nem látlak, de tudom, hogy itt vagy.” (Tuti gimi c. filmből)
Védőoltással a fertőző agyhártyagyulladás és szepszis ellen
A Kőbányai Önkormányzat a 2021. évben is ingyenesen biztosítja a meningococcus baktérium által okozott fertőző agyhártyagyulladás és szepszis elleni négykomponensű védőoltást. Az ingyenes védőoltásra 2021. évben az a kőbányai lakóhellyel rendelkező gyermek jogosult, aki a kérelem benyújtását megelőző évben, 2020-ban töltötte be a 10. életévét.
Az ügyfélfogadás az év végén szünetel
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatalban 2020. december 23-ától december 31-éig az ügyfélfogadás szünetel.
Útfelújítással folytatódik a városfejlesztés Kőbányán
Határidőre befejeződött a kivitelezés, az ipari terület fejlődése szempontjából fontos útszakasz kapott szilárd burkolatot Kőbányán. 2018-ban készült el a Kőbányai Önkormányzat a Vaspálya utca Noszlopy és Vasgyár utcák közötti szakaszának tervével, a kivitelezést pedig idén, saját forrásból és kormányzati pályázati támogatással valósította meg. A bruttó 81 millió forint értéket meghaladó beruházás részeként 32 darab új parkolóhely létesült és megújult a gyalogosforgalmat biztosító járda is az útszakasz mellett.
Búcsúzunk
„felköltöztek a szavaka mennybecsönd van                                                   csak az úr lépteikongnak az űrben” (Kányádi Sándor) 
Búcsúzunk
A halál, azt mondják, az embert gondolattá alakítja. (Taylor Adams)