Újhegyi Ügyfélszolgálat

Tisztelt Ügyfelünk!

A koronavírus-járvánnyal összefüggésben fennálló veszélyhelyzetre vonatkozó szabályok enyhülésére tekintettel 2021. június 7-étől (hétfőtől) az alábbiak szerint ismét lehetőség lesz a személyes ügyfélfogadás igénybevételére.

A személyes ügyfélfogadás az ügyfélszolgálatok kivételével kizárólag előzetes – telefonon vagy e-mail útján történő – időpont-egyeztetés alapján történik. A Hivatal Ügyfélközpontjában (Állomás utca 26.) működő Ügyfélszolgálaton, valamint az Újhegyi Ügyfélszolgálaton (Újhegyi sétány 16.) a személyes ügyintézés előzetes bejelentkezés nélkül is igénybe vehető.

Kérjük, hogy a benyújtani kívánt beadványát lehetőség szerint továbbra is szíveskedjék az elektronikus ügyintézés keretei között vagy postai úton eljuttatni az Önkormányzat, illetve a Hivatal részére.  Az Önkormányzati Hivatali Portál a https://eonkormanyzat. gov.hu weboldalon érhető el, amely a Kőbányai Önkormányzat honlapján (www.kobanya.huügyintézés/e-ügyintézésmenüpont) is megtalálható. Az Önkormányzati Hivatali Portálon kívüli elérhetőségünk a hivatal@kobanya.hu e-mail cím, a 06 1 4338 100- as központi telefonszám, valamint az 1475 Budapest, Pf. 35 postacím.

A személyes ügyintézés során a Hivatal épületeiben továbbra is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, valamint a távolságtartás. A zárt ügyfélfogadó terekben a befogadóképesség figyelembevételével egyidejűleg korlátozott számú személy tartózkodhat!

Kérjük a fentiekkel kapcsolatban a szíves megértését és együttműködését.

Helye: 1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.

A Kőbányai Önkormányzat az újhegyi lakosok ügyintézésének megkönnyítése érdekében kihelyezett Ügyfélszolgálatot működtet az Újhegyi sétány 16. szám alatt.Az Ügyfélszolgálat nyitvartartása:

Hétfő

8.30 órától

17.30 óráig

Szerda

8.30 órától

16.00 óráig

Péntek

8.30 órától

13.00 óráigMunkatársaink a 06 1 4338 333, valamint a 06 1 4338 334 telefonszámon érhetők el.Az ügyfelek általános tájékoztatást kaphatnak a Kőbányai Polgármesteri Hivatalban intézhető ügyekről, illetve benyújthatják a beadványaikat az alábbi ügykörökben:

- szociálpolitikai juttatásokkal kapcsolatos ügyek,

- önkormányzati lakásokkal kapcsolatos ügyek,
- gépjárműadóügyek,
- helyiadóügyek,
- hagyatéki ügyek,
- ipari ügyek,
- kereskedelmi üzletek ügyei,
- szálláshely-üzemeltetési ügyek,
- lakcímrendezési ügyek,
- birtokvédelmi ügyek,
- fakivágási ügyek,
- állattartási ügyek,
- közterület-használati ügyek,
- egyéb, a jegyző és az önkormányzat hatáskörébe tartozó ügyek.