Újhegyi Ügyfélszolgálat

ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁS AZ ÚJHEGYI SÉTÁNYON

Tisztelt Ügyfelünk!


A Kőbányai Polgármesteri Hivatal Úihegyi sétányon történő ügyfélkiszolgálásával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.

A járványhelyzet fennállása alatt - különös tekintettel a járványügyi kockázatra, illetve a Hivatal kihelyezett Ügyfélszolgálatának bezárása előtti időszakban mért alacsony kihasználtságára - indokolt volt a kihelyezett Ügyfélszolgálat zárva tartása.

A járványhelyzet enyhülésével az Önkormányzat továbbra sem tapasztalja a kifejezetten ügyfélszolgálati tevékenység iránti fokozott igényt, ezért a jövőben más módon kívánja biztosítani az Újhegyi sétányon a Polgármesteri Hivatal elérhetőségét és az ügyintézés segítését. A volt ügyfélszolgálati iroda ezzel más funkciót kaphat, és szolgálhatja a sétány lakó közösségét.

Az Újhegyi Közösségi Házban (1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.) már elérhetőek a nyomtatványaink, valamint gyűjtőurna található, amelybe az ügyfelek a beadványa ikat, kérelmeiket elhelyezhetik. A nyomtatványok pótlásáról, valamint az ügyfelek kérelmeinek kezeléséről folyamatosan gondoskodunk.

A fenti működési rendet a lakosság visszajelzései, igényei alapján folyamatosan értékelni fogjuk, és szükség esetén megtesszük a megfelelő intézkedéseket. Bízunk benne, hogy az Újhegyi lakótelepen élők ügyintézése továbbra is zökkenőmentesen valósul meg.

Szíves megértését és együttműködését köszönjük.