Hírek a kerületből

SOCCA Világbajnokság Kőbányán

Néhány évvel ezelőtt a focikedvelők világszerte örömmel fogadták, hogy a kispályás és nagypályás labdarúgás között megjelent a közepes méretű pályán űzhető SOCCA.

Új kerékpáros szervizponttal bővült a kőbányai kerékpáros infrastruktúra a Sajó Sándor téren

A Kőbányai Önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a kerékpáros kultúra és infrastruktúra fejlesztésére, elkötelezett a fenntartható városi közlekedés és a környezetvédelem iránt. 

Szeretnénk Önnek is adni egy ilyen táblát, oklevelet!

Szépülő kerületünkért, a tisztább, rendezettebb környezetünkért, az élő és élhető Kőbányáért egyre többen, egyre többet teszünk. Csatlakozzon Ön is, hogy otthonunk még szebb, még vonzóbb, ezáltal még értékesebb legyen!

Kapcsolódó dokumentumok:

Ajándék kutyaürülék-gyűjtő zacskó a felelős gazdiknak

A Kőbányai Önkormányzat kiemelt fontosságúnak tartja a kutyatartással kapcsolatos folyamatos szemléletformálást.

Megújul a Vásárló utcai sportpálya

A Kőbányai Önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a lakosság sportolási lehetőségeinek folyamatos bővítésére, fejlesztésére. 

Legszebb konyhakertek

„A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva a Kőbányai Önkormányzat meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot.

Kapcsolódó dokumentumok:

Elkötelezett a kerület lakói nyugalmának biztosítása mellett a Kőbányai Önkormányzat

A Kőbányai Önkormányzat elkötelezett a kerület lakói nyugalmának, pihenésének biztosítása mellett, ezért a 2022. június 10-i, a Kincsem Parkban megrendezett Holi Peace Budapest fesztivál zajterhelése ügyében szigorú fellépésre kéri az eljáró hatóságokat. A lakossági panaszok kivizsgálása Kőbánya jegyzőjének, valamint a rendőrségnek a hatáskörébe tartozik.