Hírek a kerületből

Mesebeli karácsony

A Kőbányai Önkormányzat Mesebeli Karácsony címmel mesefigura kereső játékra invitálja Önöket.

Kapcsolódó dokumentumok:

Búcsúzunk

„Nekem ne mondják el, hogyan kell a tangót táncolni, hanem állítsanak be oda, és mutassák meg, és járják végig velem a tangót először szabályosan, hogy miután nagyon tudom szabályosan, úgy tudjak szárnyalni, mint egy angyal. Ugye, tulajdonképpen ez az igazi tanítás.”

Bagdy Emőke

Búcsúzunk

Elhunyt Dr. Csicsay Claudius Iván az MSZP egykori országgyűlési képviselője, több cikluson át önkormányzati képviselője, Kőbánya egykori alpolgármestere, orvos, dandártábornok.

Tervezz saját karácsonyi képeslapot!

A Kőbányai Önkormányzat rajzpályázatot hirdet kőbányai óvodások és iskolások részére.

Kapcsolódó dokumentumok:

Cseppetsem! Háztartási Sütőolaj-gyűjtő Program

A Kőbányai Önkormányzat csatlakozott a CseppetSem! használt sütőolaj-begyűjtési rendszerhez, hiszen környezetünk megóvása a jövő generációi számára kiemelten fontos feladatunk.

A program keretében zárt PET-palackban vagy befőttesüvegben a használt sütőolaj mellett leadható a háztartásokban keletkezett használt sütőzsiradék, kókusz- és pálmaolaj is.

Elkészült az új Tengerszem Orvosi Rendelő

Egymilliárd forintos, kormányzati és önkormányzati együttműködéssel megvalósult beruházással folytatódtak az egészségügyi fejlesztések Kőbányán. Elkészült a mintegy 10 ezer felnőtt és gyermek ellátására alkalmas Szárnyas utcai Tengerszem Orvosi Rendelő. A korszerű, 21. századi körülményeket biztosító új ellátóhely két régi, leromlott állapotú Üllői úti rendelőt vált ki. Az egészségügyi fejlesztéshez kapcsolódóan az önkormányzat a rendelő környezetét is rendezte.