Hírek a kerületből

Szeptember 30-án Kőbányára érkezett a Richter Egészségváros

Idén ősszel Kőbányára is ellátogatott a Richter Egészségváros, ahol a Halom közben gyűjthették az adománypontokat a résztvevők a helyi egészségügyi intézmény számára. A Richter Gedeon Nyrt. egészségtudatosságot és betegségmegelőzést népszerűsítő országjáró prevenciós programsorozatának 99. állomásán 22 fontos szűrésen és tanácsadáson vehettek részt, továbbá számos egészséges életmódhoz kapcsolódó előadást is meghallgathattak az érdeklődők.

Kapcsolódó dokumentumok:

Folytatjuk a Kékvirág Közösségi Tervezést

Sokan sok javaslattal, ötlettel érkeztek és mondták el gondolataikat a park megújításával kapcsolatban a Kékvirág Közösségi Tervezés nyitórendezvényén, szeptember 15-én.
Köszönjük szépen mindenkinek, aki részvételével hozzájárult a rendezvény eredményességéhez!

Kapcsolódó dokumentumok:

Búcsúzunk

Mindenki saját történettel születik, amit meg kell járnia,                                          
és az álmait meg kell valósítania.
Ezért van a lét.                                                 

Aki küzd ezért, az mindent megtalál.
(Török-Zselenszky Tamás)

Kőbányára érkezik a Richter Egészségváros

Szeptember 30-án, szombaton a kőbányai Halom közben kerül megrendezésre a Richter Egészségváros. Az egészségtudatosságot és betegségmegelőzést népszerűsítő rendezvénysorozat lehetőséget biztosít arra, hogy ingyen, előzetes időpont egyeztetése nélkül vegyenek részt a helyi lakosok egészségügyi szűréseken, tanácsadásokon.

Kapcsolódó dokumentumok:

ÁLHÍREK helyett TÉNYEK - Kerékpárutak fejlesztése Kőbányán

A Kőbányai Önkormányzat cáfolja és visszautasítja azt a közösségi oldalakon, Facebook-csoportokban terjesztett álhírt, miszerint százas nagyságrendben engedélyezett volna fakivágást a Harmat utcai kerékpárút építése érdekében.