Közrend- és Állatvédelmi Bizottság ülései - 2020

A Közrend- és Állatvédelmi Bizottság 2020. évi munkaterve szerinti novemberi és decemberi ülése az új koronavírus terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel elmarad.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján, figyelemmel a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendeletben foglaltak, valamint a beterjesztett képviselő-testületi és bizottsági előterjesztések alapján meghozott polgármesteri döntésekről ide kattintva tájékozódhat.

A Közrend- és Állatvédelmi Bizottság 2020. évi munkaterve szerinti áprilisi és májusi ülése az új koronavírus terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel elmaradnak.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján, figyelemmel a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletben foglaltak, valamint a beterjesztett képviselő-testületi és bizottsági előterjesztések alapján meghozott polgármesteri döntésekről ide kattintva tájékozódhat.

KÁB ülése - 2020. március 18.

A Közrend- és Állatvédelmi Bizottság 2020. március 18-ai ülése az új koronavírus terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel elmarad. A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján, figyelemmel a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletben foglaltak, valamint a beterjesztett/előkészített képviselő-testületi és bizottsági előterjesztések alapján meghozott polgármesteri döntésekről az ülés időpontjára kattintva tájékozódhat.