Eredményesen zárult a Kékvirág Közösségi Tervezés lakossági fóruma

Eredményes volt a Kékvirág Közösségi Tervezés harmadik lakossági fóruma is, köszönjük a környékbeliek aktív részvételét!

Az elhangzottak összefoglaló anyaga a kkapcsolódó dokumentumok alatt érhető el.

A fórumon részt vett Ács Andrea önkormányzati képviselő, a Polgármesteri Kabinet és a parkot tervező Asapa Alkotócsoport munkatársai és a Völgyzugoly Műhely moderátor kollégái.

Összességében a 3 fórumon számba vettük a park jelenlegi értékeit, a megőrzendő funkciókat és a megoldásra váró feladatokat. Beszélgettünk növényalkalmazásról, anyaghasználatról, burkolatokról, csapadékvíz elvezetésről- és megtartásról. Szó esett a közbiztonságról, tisztaságról, a park házirendjéről, gyalogos- és kerékpáros megközelíthetőségről. A jelenlévők aktív részvételével rengeteg ötlet, javaslat, kérés érkezett, melyek most mind ott sorakoznak a tervező csapat asztalán. Mostantól övék a főszerep!

A Közösségi Tervezés következő és egyben zárórendezvényét 2024. év elején tartjuk a Kőbányai Csukás István Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola ebédlőjében. Itt bemutatjuk az elkészült koncepciótervet, melynek alapján majd elkészülnek a kiviteli tervek.

Mindenkit szeretettel várunk, aki ott volt a korábbi fórumokon, vagy aki most kapott kedvet, hogy csatlakozzon. Pontos időponttal később jelentkezünk.

Közösen terveztük, közösen használjuk!


Kapcsolódó dokumentumok: