A Humán Papillomavirus fertőzés megelőzhető!

A Kőbányán (állandó) lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen ott tartózkodó, 2007. január 1. és 2007. december 31. között született fiúgyermekek számára a méhnyakrák és nemi szervi szemölcsök elleni 9 komponensű (6, 11, 16, 18, 31, 33, 45, 52, 58) védőoltás a Kőbányai Önkormányzat támogatásának köszönhetően a gyógyszertári ár helyett mindössze 5000 forint ellenében, illetve a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők számára térítésmentesen igényelhető!

Bővebb információval, valamint a védőoltással kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdés esetén a Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában készséggel állunk rendelkezésükre telefonon a +36 1 433 8332-es számon.

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2020. május 1. és június 15. között szíveskedjen jelezni. A jelentkezési lapot, valamint a befizetést vagy az átutalási megbízást igazoló irat másolatát postai úton a Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztály Szociális és Egészségügyi Osztálynak címezve az 1102 Budapest, Szent László tér 29. címre, vagy elektronikusan a BartaErika@kobanya.hu email címre kell visszajuttatni. Elektronikus azonosítással rendelkező személy az igénylést elektronikusan is benyújthatja az e-papír szolgáltatás igénybevételével a BP10KER hivatali kapu címen.

Az önrész befizetésénél vagy átutalásánál a közlemény részben fel kell tüntetni a gyermek nevét és a „HPV-oltás” megjegyzést. A jelentkezési lap a www.kobanya.hu honlapon az Ügyintézés/Nyomtatványok/Védőoltások menüpont alatt, valamint a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálat előterében (1102 Budapest, Állomás u. 26.) elérhető.