Megjelent a Kőbányai Kalendárium a 2019-es esztendőre! Igényelje Ön is!

D. Kovács Róbert Antal polgármester kezdeményezésére, valamint ötlete nyomán, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ kiadásában és a Kőbányai Önkormányzat gondozásában elkészült a Kőbányai Kalendárium VII. évfolyama a 2019-es esztendőre.

A több mint kétszáz oldalas könyv hónapokra bontva eleveníti fel a múlt év nevezetes pillanatait, eseményeit, de megismerteti az olvasót a kerület történelmével, kulturális értékeivel is.

A gyermekeket mesék szórakoztatják, a konyhaművészet hódolói ízletes főételek és sütemények receptjeivel ismerkedhetnek. Az olvasó az új esztendő nagyszabású programjairól, így koncertekről, szabadtéri programokról is tájékozódhat, de a fontos közérdekű információk szintén megtalálhatók a kalendáriumban.

A Kőbányai Önkormányzat a kiadványt ingyenesen adja az érdeklődő kőbányaiaknak!

A kiadványt a kalendarium@kobanya.hu címen név, lakcím és telefonszám megadásával igényelhetik a kerületi lakosok és a Kőbányai Kalendárium a visszaigazolást követően átvehető a Polgármesteri Hivatal Állomás utcai Ügyfélközpontjában és az Újhegyi Ügyfélszolgálaton, valamint a Kőrösi Kulturális Központ, a KÖSZI, illetve a Pongrác Közösségi Ház és az Újhegyi Közösségi Ház recepcióján. 

Legyen Ön is tagja a Kőbányai Kalendárium olvasóközösségének!