Kerületszépítő program

KŐBÁNYAI MADÁRBARÁT KERT PÁLYÁZAT 2023

A pályázatot lezártuk. A sikeres pályázókat a megadott elérhetőségeiken tájékoztatjuk. Az eszközök és dísztáblák a Zöld Családi Nap keretén belül kerülnek átadásra.

MADÁRBARÁT KERT PÁLYÁZAT 2022

A madaraink és környezetünk védelme, kerületünk biodiverzitásának őrzése érdekében a Kőbányai Önkormányzat a kerület lakosainak Madárbarát Kert pályázatot hirdet. A pályázat során madáretetőt és kis testű madarak számára odút lehet igényelni a jelentkezések beérkezési sorrendjében a készlet erejéig.

Jelentkezéseiket 2022. szeptember 29. napjáig várjuk.

„A legszebb konyhakertek” program

„A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz csatlakozva Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzata meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot a konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség részére.

Jelentkezési határidő: 2021. július 15.  

Jelentkezési lap kérhető és leadható a Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpontjában (Budapest X., Állomás u. 26.)

Várjuk minden zöldség/gyümölcs termesztő kertművelő jelentkezését!


 

 

Komposztálási program 2021

A Kőbányai Önkormányzat ismét pályázatot hirdet kőbányai lakosok, társasházak és intézmények részére 650 literes komposztálókeret ingyenes használatba adására.

Az online jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk a készlet erejéig, legkésőbb 2021. szeptember 30-áig.

A kitöltendő űrlapot a jelentkezés gombra kattintva érheti el. 

JELENTKEZÉS

Önnek is szeretnénk adni virágot! Tájékoztató a virágok átvételének menetrendjéről

Tájékoztatjuk a Tisztelt kőbányai lakosokat, hogy az érvényes pályázatot benyújtókat 2021. május 31-éig értesítjük (e-mailen vagy postai úton) a virágok átadásának pontos helyszínéről és idejéről. Az érvénytelen pályázatot benyújtók külön értesítést nem kapnak. A virágokat június első hetében adjuk majd át.

Tegyük még szebbé otthonunkat, tegyük szebbé Kőbányát!