ZÖLD KÜLLŐ DÍJ

A Kőbányai Önkormányzat elkötelezett a környezettudatos közlekedési eszközök használatában, a kerékpáros kultúra terjesztésében, a szemléletformálás segítésében. A kerékpározás jelentősen hozzájárul a közlekedés okozta károsanyag kibocsátás, zajterhelés csökkentéséhez.

Többszörös „Kerékpárosbarát település” cím birtokosaként önkormányzatunk ösztönözni szeretné a kerületben tevékenykedő gazdasági szereplőket is a környezetkímélő közlekedési módok használatára. „ZÖLD KÜLLŐ” címmel és kerékpáros kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomaggal díjazzuk azon munkáltatókat, akik munkatársaik kerékpárral való közlekedését infrastruktúra fejlesztésekkel, közösségi programokkal és egyéb béren kívüli ösztönzőkkel támogatják.

Az elismerő címre multinacionális vállalatok, nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások kategóriákban pályázhatnak a munkáltatók. 

Pályázni a melléklet adatlap kitöltésével és a zoldkullo@kobanya.hu címre történő megküldésével lehet.

Az adatlapon felsorolt kritériumokból már néhány teljesítése is elegendő lehet a sikeres pályázathoz. Minden apró törekvést értékelünk, hiszen közelebb visz közös célunk, a tisztább, élhetőbb város, „Zöld Kőbánya” eléréséhez.

Beküldési határidő 2024. március 31.


Kapcsolódó dokumentumok: