Tavaszi zsongás                     ***                     Virág- és Gasztroterasz a Kőrösiben                     ***                     7. Halmajális                     ***                     II. Kraft Sörfesztivál                     ***                     Pályázat a védett építészeti értékek megőrzésének támogatására                     ***                     Kőbányai Nyugdíjasok Akadémiája                     ***                     Megjelent a Kőbányai Kalendárium a 2017-es esztendőre                     ***                     Imre Géza az év kőbányai sportolója


Világbajnoki érmek vívásban

     

A Törekvés SE Vívószakosztálya április 12-én köszöntötte a Kadett Junior Világbajnokságon érmet szerzett versenyzőket. A kezdő csoport díszsorfalat állt a lányoknak, akik a himnuszra vonultak be a terembe.Beliczay Sándor mesteredző rövid bevezetője után virágcsokrok átadása következett, köszöntötték a három eredményes versenyzőt.

Hajas Nóra világbajnoki ezüstérmet, Pásztor Flóra és Tóth Janka csapatban bronzérmet hoztak haza. Ezzel a szakosztály versenyzői 1 ezüst és 2 bronzéremmel térhettek haza a korosztályos világbajnokságról. 

Szívből gratulálunk!
 


2017. április 20., csütörtök 21:21

Vissza