Virág- és Gasztroterasz a Kőrösiben                     ***                     7. Halmajális                     ***                     II. Kraft Sörfesztivál                     ***                     Pályázat a védett építészeti értékek megőrzésének támogatására                     ***                     Kőbányai Nyugdíjasok Akadémiája                     ***                     Megjelent a Kőbányai Kalendárium a 2017-es esztendőre                     ***                     Imre Géza az év kőbányai sportolója


Társadalmi egyeztetés az M3-as metró felújítása kapcsán

     

A Budapesti Közeledési Központ társadalmi egyeztetést kezdeményezett az M3-as metró rekonstrukciója kapcsán, a Kőbánya-Kispest–Nagyvárad tér közötti szakasz lezárásának idejére tervezett forgalmi rendről. A Főváros egyik legjelentősebb közlekedési beruházása, a napi mintegy 500 ezer utast szállító M3-as metróvonal rekonstrukciója lesz. A munkálatok több ütemben és több évig tartanak, és ez sok százezer utas napi utazási szokásait érinti.

Kedves Kőbányaiak!

Önöknek is lehetőségük nyílik a Budapesti Közlekedési Központnak megírni a tervezetről a véleményüket. A beérkezett észrevételeket, javaslatokat feldolgozzák, és a terv véglegesítésekor figyelembe veszik.

A tervezett változtatásokról szóló tájékoztató a Budapesti Közlekedési Központ honlapján olvasható, mely ide kattintva is elérhető.

 
2017. március 06., hétfő 15:36

Vissza