Pályázati felhívás tehetséges sportolók támogatására                     ***                     Egészségügyi támogatás                     ***                     Ápolási támogatás                     ***                     Kőbányai Kalendárium 2019                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak


Szeinor Életmódváltó Nap a MoM Sportban

     

A rendezvény legfőbb célkitűzése az időskorú lakosság életmódváltásának elősegítése megfelelő szakmai háttérrel biztosítva.

A szenior korcsoport számára a rendezvénynek köszönhetően lehetősége lesz a számára legmegfelelőbb sport, mozgásforma megtalálására, kiválasztására és annak elsajátítására. Kiemelten fontos cél, hogy az időskorúak az általuk végezhető mozgásformák lehető legszélesebb palettájával ismerkedhessenek meg. A különböző specifikus állapotfelmérések támogatják majd döntéseiket a mozgásforma választással kapcsolatban. Az állapotfelmerések keretében a szakemberek testreszabott vizsgálatokat végeznek.

Az esemény a célcsoport számára ingyenesen látogatható, a rendezvény keretein belül pedig részt vehetnek különböző ingyenes állapotfelméréseken, dietetikai  valamint sportági tanácsadásokon, számos prevenciós gyakorlatsor bemutatására is sor kerül. A résztvevők számos életmód előadáson vehetnek részt, továbbá a következő sportágak közül választhatnak:

-gimnasztika, gerinctorna,  jóga, szenior torna, szenior zumba, táncos foglalkozások
-labdajátékok, golyós-ütős sportok: asztalitenisz, bocsa,  könnyített tollaslabda, korfball
-vízitorna, úszás
-nordic walking
-szellemi sportok, játékok: sakk, póker, bingó, egyéb táblajátékok

A rendezvény a fogyatékkal élők számára is látogatható.

Bővebb információ ide kattintva érhető el.


2019. február 28., csütörtök 10:40

Vissza