Egészségügyi támogatás                     ***                     Ápolási támogatás                     ***                     Sorg Antal Program                     ***                     Kőbányai Kalendárium 2019                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak


Folytatódik az Újhegyi sétány felújítása

     

A Kőbányai Önkormányzat folytatja az Újhegyi sétány felújítását. A második ütem keretében a Harmat utca és Mádi utca közötti szakasz épül újjá.A Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. megbízásából ma elkezdődtek a munkálatok, a kivitelező elsőként – a bontást megelőzően - az építési területet zárja le. A területen lévő intézmények, üzletek a bontási és az építési fázisban is megközelíthetőek lesznek, esetenként előfordulhat, hogy nem a megszokott útvonalon. Az esetleges változásokat útbaigazító táblák jelzik majd, amelyek segítenek a gyalogos közlekedésben.

Köszönjük megértésüket, türelmüket!

Önöknek építjük!

A kőbányai Újhegyi sétány komplex megújítása II. ütem c. projekt a Budapest Főváros Önkormányzata Fővárosi Városrehabilitációs Keret támogatásával valósul meg.

 

Interjú D. Kovács Róbert polgármesterrel


2018. május 17., csütörtök 13:21

Vissza