Mozdulj Kőbánya!                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak                     ***                     ORGONA-VESPERÁS


Lakossági fórum a készülő tervekről

     

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, az érdekképviseleti, civil- és gazdálkodó szervezeteket, vallási közösségeket, valamint környezetvédelmi egyesületeket, hogy egyeztetési eljárást indít a Kőbányai Önkormányzat területén készülő tervekkel kapcsolatosan.A tájékoztatás szabályait a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 5/2017. (II. 24.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: Rendelet) határozza meg. A Rendelet megtekinthető a www.kobanya.hu honlapon.

A lakosság, valamint az eljárás során a Rendelet szerint írásban bejelentkező érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezet, vallási közösség, illetve környezetvédelmi egyesület a tervekkel kapcsolatban tájékoztatást kérhet, javaslatot, észrevételt tehet, valamint véleményt nyilváníthat

2017. június 11. és 2017. június 28. között.

Javaslatot, észrevételt tenni, illetve véleményt nyilvánítani a megadott határidőben postai úton (Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal, 1102 Budapest, Szent László tér 29.), illetve elektronikus levélben a hivatal@kobanya.hu e-mail címen lehet.

A készülő tervekről az Önkormányzat a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (1105 Budapest, Szent László tér 7-14.)

2017. június 19-én 17.00 órakor lakossági fórumot tart.

A lakossági fórumon szóban is lehet javaslatot, észrevételt tenni, valamint véleményt nyilvánítani.

 


Kapcsolódó dokumentumok:

2017. június 12., hétfő 17:40

Vissza