Mozdulj Kőbánya!                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak                     ***                     ORGONA-VESPERÁS


Ismét streetball fesztivál a Népligetben

     

Május utolsó hétvégéjén rendezte meg a Népligetben a 25. Streetball kosárlabda versenyt a Kocsis Sándor Sportközpont. A fővárosi kerületek közül eddig csak Kőbánya lett helyszíne az országos adidas streetball rendezvénysorozatnak. 1994 óta Kőbánya ad otthont, a minden év májusában induló országos versenysorozat nyitó eseményének. A streetball, a 3-3 elleni játék során egyszerre mozdul idös, fiatal, játszanak lányok és fiúk vegyesen is, elsősorban nem az eredmény, hanem a közös játék öröme miatt.

A rendezvény fővédnökei: Dr. György István budapesti kormánymegbízott és Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere voltak. A sporteseményt a Tutta Forza Zenekar muzsikája nyitotta meg, majd a két fővédnök köszöntötte a kosarasokat.


Több pályán mérték össze tudásukat a különböző korosztályú csapatok. A center pályán a Kőbányai Önkormányzat csapata és Kőbányai Darazsak vívtak csatát. Az önkormányzat csapatát Kovács Róbert polgármester mellett Dr. Pap Sándor, Radványi Gábor és Weeber Tibor alpolgármesterek és az önkormányzat munkatársai erősítették. 


2017. június 01., csütörtök 11:17

Vissza