Tavaszi zsongás                     ***                     Virág- és Gasztroterasz a Kőrösiben                     ***                     7. Halmajális                     ***                     II. Kraft Sörfesztivál                     ***                     Pályázat a védett építészeti értékek megőrzésének támogatására                     ***                     Kőbányai Nyugdíjasok Akadémiája                     ***                     Megjelent a Kőbányai Kalendárium a 2017-es esztendőre                     ***                     Imre Géza az év kőbányai sportolója


Isaszegre kerekeztek a kőbányai bringások

     

Az isaszegi csata emlékére április 8-án, több mint 300 kerékpáros indult a KÖSZI elől, hogy megemlékezzenek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc dicsőséges tavaszi hadjáratának kulcsfontosságú ütközetéről. Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere köszöntötte a túrázókat.Beszédében elmondta, hogy a kerékpáros infrastruktúra fejlesztése kiemelten fontos a Kőbányai Önkormányzat számára. Örömhírekről is beszámolt, például arról, hogy előkészületben van a Rákos-patak menti kerékpárút kőbányai szakaszának megépítése. A rövid beszéd után Kovács Róbert polgármester is nyeregbe szállt, hogy részt vegyen a túrán.


A résztvevők, kőbányai családok mellett Révész Máriusz országgyűlési képviselő, kormánybiztos, Radványi Gábor alpolgármester és Varga István önkormányzati képviselő is teljesítette a kerékpáros túra mintegy 60 kilométeres távját.
 További képeket a túráról itt találnak.


2017. április 21., péntek 09:55

Vissza