Mozdulj Kőbánya!                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak                     ***                     ORGONA-VESPERÁS


Megújul a Martinovics tér

     

A Kőbányai Önkormányzat beruházásában 2017. április 18-án megkezdődik a Martinovics tér út- és járda felújítása a Bolgár utca és Kápolna utca közötti szakaszon. A mintegy 105 méter hosszú útpálya, valamint a tűzoltóság melletti járda is kockakő burkolatú jelenleg, melyeket elbontanak és a köveket a kivitelező a Kőbányai Önkormányzat kőtárába szállítja. A felújításra kerülő útszakasz – csatlakozva a 2016-ban elkészült Kápolna utca felújításához – aszfalt burkolatot kap, az útpálya 4 méter szélességű lesz. Az egyirányú közlekedés továbbra is megmarad, mindkét oldalon 2 méter széles parkolósáv épül. Az elbontott járda helyén új aszfalt járda épül. A beruházás értéke közel 31,5 millió forint, melynek fedezetét teljes mértékben a Kőbányai Önkormányzat biztosítja.
Az építkezéssel járó kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük, bízunk benne, hogy az új út kárpótolni fogja az ott élőket és az arra közlekedőket! Önöknek épül!


2017. április 20., csütörtök 21:18

Vissza