Mozdulj Kőbánya!                     ***                     Szociális taxi kőbányaiaknak                     ***                     ORGONA-VESPERÁS


Pedagógiai Napok a Kőrösiben

     

Március 8-án nyitotta meg Kovács Róbert polgármester, a Kőbányai Pedagógia Napok rendezvénysorozatot, melynek központi témája a játék volt. A Kőrösi Kulturális Központ aulájában kerületi óvodák, iskolák kiállítása fogadta a látogatókat, a rendezvényre érkezőket.

Kovács Róbert polgármester köszöntő beszédében visszaemlékezett azokra az évekre, mikor pedagógusként hallgatta végig az előadásokat és maga is izgatottan készült ezekre a napokra. Elöljáróban nagyrabecsülését fejezte ki nőnap alkalmából a hölgyeknek. Március eleje egyfajta állandóság a pedagógusok életében, hiszen harmadik évtizede tartják ezekben a napokban a Pedagógiai Napokat. Remek ötletnek tartja, hogy idén a játék a témája a két napos eseménynek. Hiába az őszülő halánték, a mai napig szeret játszani, napját szókirakós játékkal, matematikai játékkal kezdi, ami edzésben tartja a memóriát, serkenti a gondolkodást.
A polgármesteri megnyitót követően Fehér Gyöngyi a Kelet-Pesti Tankerületi Központ szakmai helyettese üdvözölte a megjelent pedagógusokat.

A megnyitón részt vett Radványi Gábor és Weeber Tibor alpolgármesterek, dr. Mátrai Gábor a Humánszolgáltatási Bizottság elnöke.

A kétnapos tanácskozáson számos előadás, bemutató várta a kerületi pedagógusokat. 
 


2017. március 10., péntek 08:38

Vissza